Stress: ga niet bij de pakken neerzitten!

Niemand heeft tijdens de jeugd geleerd hoe om te gaan met stress. Op school was er geen enkel vak wat dit onderwerp behandelde. Het is dus niet gek dat veel mensen hier nu mee worstelen.

Stress door werkdruk, stress door altijd maar willen of moeten presteren, stress om het voor iedereen altijd maar goed te doen, stress omdat het op het werk allemaal niet zo lekker gaat. En uiteindelijk jezelf daarmee aan de kant te zetten.

De afgelopen twee jaar horen we steeds vaker dat binnen alle generaties mensen vaker hulp nodig hebben om met stress om te gaan of er actie op te ondernemen. Met de vele veranderingen, maar ook door de druk op de maatschappij en het toch haastige leven in Nederland is dat dus helemaal niet vreemd.

Als we kiespijn hebben zoeken we hulp bij de tandarts; bij andere lichamelijke pijntjes zoeken we onze huisarts op. Dus waarom geen adequate hulp zoeken als je last hebt van werkdruk of stress?

We kunnen ons voorstellen dat alleen al om hulp vragen voor sommige mensen stressvol is. Weet dan dat iedereen bij ons altijd terecht kan voor informatie. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 085-7820579. Of stuur ons een mail via info@pnohuys.nl.