Verzuimbegeleiding

Ga verzuim tegen met onze specialistische verzuimbegeleiding

Wenst u professionele verzuimbegeleiding binnen uw bedrijf door een specialist? Schakel de professionals van P&O Huys in. Wij staan bekend als een gespecialiseerd P&O bedrijf en zijn naast verzuimbegeleiding ook gericht op personeelsadministratie, conflicthantering, arbeidsrecht en werving en selectie. Onze doelstelling is het hogerop tillen van uw organisatie door te zorgen voor een optimale begeleiding wanneer er sprake is van verzuim. Hierbij zoeken wij altijd naar de beste oplossing. Wilt u ook een van onze professionals inzetten voor uw verzuimbegeleiding? Of wilt u meer weten? Neem contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Wat is verzuim?

Verzuim omvat het tijdelijk of voor langere tijd niet kunnen werken door een werknemer vanwege gezondheidsproblemen of een arbeidsconflict. Er zijn diverse redenen voor verzuim, zoals ziekte, arbeidsongeschiktheid of verzuim vanwege een conflict.

Om meer problemen te voorkomen, dient er voor alle gevallen een speciaal beleid te zijn. Goede preventie van verzuim is zeer van belang, maar ook het verzuimmanagement en re-integratie zijn belangrijke aandachtspunten voor u als ondernemer. P&O Huys assisteert u hier graag bij.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Wat kunt u als werkgever doen bij verzuim?

Heeft u als werkgever te maken met verzuim door een of enkele medewerkers? Dan is het van belang dat u weet wat er van u wordt verwacht. U krijgt te maken met diverse partijen, waarbij elke partij zijn/haar verantwoordelijkheden heeft. Niet iedere werkgever vindt het makkelijk om hierop in te spelen. Juist daarom kan P&O Huys u optimaal ondersteunen. Wij bieden ondersteuning tijdens het proces en brengen u inhoudelijk op de hoogte van de vorderingen. Als doel hanteren wij hierbij altijd een duurzame inzetbaarheid van werknemers. Heeft een werknemer beperkingen met betrekking tot het functioneren? Dan is het belangrijk dat dit ter sprake komt. Hij of zij kan hierover in gesprek gaan met een leidinggevende of een bedrijfsarts. De problemen worden in kaart gebracht en vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld.

Wij helpen u bij het ontwikkelen van een effectieve verzuimaanpak, zowel met betrekking tot preventie als wanneer er sprake is van verzuim. Wij kijken hierbij naar de begeleiding in het werkgeverschap, evenals naar het werkplezier en de veiligheid van uw werknemers.

Schakel ons in voor uw verzuimbegeleiding

Wenst u specialistische verzuimbegeleiding door een echte professional?

Schakel dan vandaag nog P&O Huys in. Ook wanneer u vragen heeft over onze werkwijze of direct een afspraak wilt maken, kunt u contact met ons opnemen middels 085-7820579 of mail naar info@pnohuys.nl.

Spoedig zullen wij dan uw verzuimbegeleiding tot in de puntjes verzorgen.