Loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling van P&O Huys

Wilt u weten of uw werknemers op de juiste plek zitten binnen uw bedrijf? Twijfelt u of u alle kwaliteiten van uw personeel wel op de goede manier benut worden? Gaat uw bedrijf grote veranderingen doormaken, of bent u juist net begonnen? In al deze gevallen kan loopbaanontwikkeling ingezet worden om meer inzicht te bieden. Voor de beste loopbaanontwikkeling neemt u contact op met P&O Huys. Wat wij voor u kunnen betekenen leest u hier, maar u kunt ook meteen bellen naar 085-7820579.

Wat is loopbaanontwikkeling?

Bij loopbaanontwikkeling wordt gekeken naar de sterke punten die een persoon bezit en hoe deze toegepast kunnen worden. Door middel van training en coaching van P&O Huys in uw bedrijf kunnen goede kwaliteiten van uw personeel naar boven komen. Door loopbaanontwikkeling komt u er dus achter wat deze kwaliteiten zijn. Ook zorgt loopbaanontwikkeling ervoor dat medewerkers duidelijker voor ogen krijgen welke richting zij op willen met hun carrière. Zo krijgt u inzicht of uw personeel op de juiste plek zit binnen het bedrijf, of dat ze juist beter passen in een andere positie. Door trainingen komt u ook te weten wat de aspiraties van uw medewerkers zijn, weet u of er doorgroeimogelijkheden binnen uw organisatie zijn, of dat er gezocht moet worden naar andere manieren om de groei van uw personeel te stimuleren.

ONZE VOORDELEN

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

Voordelen van loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling binnen uw bedrijf brengt veel voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

 • uw medewerkers zijn zelfbewuster, want ze leren hun sterke en zwakke punten kennen
 • u komt te weten wat uw medewerkers drijft in hun carrière
 • het nemen van verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd
 • u weet zeker dat de juiste medewerker op de juiste plek zit
 • uw personeel wordt aangespoord om zelfbewuste loopbaankeuzes te maken, wat uw organisatie ten goede komt

Andere services van P&O Huys

Naast trainingen en coaching voor loopbaanontwikkeling, zowel individueel als in teamverband, biedt P&O Huys ook andere services op het gebied van P&O in uw bedrijf.

Zo kunt u bij ons terecht voor de werving en selectie van personeel, het uitbesteden van uw personeels- en salarisadministratie, verzuimbegeleiding, advies en mediation bij arbeidsconflicten en nog veel meer. P&O Huys is het contactpunt voor al uw P&O gerelateerde vraagstukken.

Neem contact met ons op!

Bent u na het lezen van deze informatie benieuwd hoe P&O Huys loopbaanontwikkeling voor medewerkers in uw bedrijf kan bieden? Of wellicht wilt u meer informatie met betrekking tot onze andere services. Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-7820579. Maar u kunt ook mailen naar info@pnohuys.nl. Bel P&O Huys voor loopbaanontwikkeling van de medewerkers in uw bedrijf door training en coaching!