Arbeidscontract opstellen

Een arbeidscontract laten opstellen via P&O Huys

Wenst u een arbeidscontract op te laten stellen door een professional? Kies dan voor de diensten van P&O Huys. Onze specialisten staan voor u klaar met professionele hulp bij het opstellen van uw arbeidscontracten. De inhoud van een arbeidscontract wordt bepaald door het arbeidsrecht. De wetgeving op het gebied van arbeidsrecht is jaarlijks onderhevig aan verschillende wijzigingen. Het is daarom voor u een complexe taak om een arbeidscontract op te stellen. Gelukkig kunt u op het advies en de assistentie van onze experts rekenen bij deze verplichting. Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Of wilt u direct onze hulp inschakelen? Laat het ons weten door telefonisch of per mail contact met ons op te nemen.

Kies voor een passend arbeidscontract

Ieder jaar worden er weer verschillende wijzigingen doorgevoerd op het gebied van arbeidsrecht. Dit heeft ook gevolgen voor het arbeidscontract.

Wenst u een nieuwe werknemer aan te nemen? Dan wilt u graag een passend arbeidscontract kiezen en opstellen. Wij van P&O Huys staan u bij met advies en helpen u om het contract te kiezen dat het beste bij u en uw werknemer past.

ONZE VOORDELEN

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

Dit moet u regelen voor een arbeidscontract

Wilt u een arbeidscontract opstellen? Dan kunt u kiezen uit drie verschillende arbeidsovereenkomsten: een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en flexibele arbeid. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd houdt in dat de overeenkomst na een bepaalde tijd automatisch stopt. Bij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, ook wel vast contract genoemd, zal de overeenkomst niet automatisch stoppen. Ten slotte wordt bij flexibele arbeid vaak een 0-uren contract of min-maxcontracten afgesloten. Wanneer u een arbeidscontract gaat opstellen, dient u de volgende zaken te regelen:

 • Het salaris
 • Cao
 • Ziekte
 • Vakantie
 • Vakantiegeld

Uiteraard kunt u rekenen op het advies van onze specialisten bij het opstellen van het arbeidscontract. U weet dan dat ieder aspect van het arbeidscontract op de juiste manier is geregeld.

Advies op het gebied van P&O

De specialisten van P&O Huys helpen u niet alleen met het opstellen van een arbeidscontract, maar voorzien u ook van advies op het gebied van de loonadministratie, conflicthantering, de werving en selectie van nieuw personeel of advies en begeleiding bij de volgende stap in uw carrière. Wilt u meer te weten komen over ondersteuning en advies op het gebied van P&O? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op met onze adviseur

Wilt u een arbeidscontract opstellen met de hulp van de adviseurs van P&O Huys? Of wenst u meer te weten te komen over onze dienstverlening? Benader ons dan via 085-7820579 of mail naar info@pnohuys.nl. U kunt dan rekenen op onze assistentie bij het opstellen van een arbeidscontract. Neem contact met ons op!