Smart Advocaten

Smart Advocaten – Jeroen Smelt arbeidsrecht

Soms lijkt samenwerken in volstrekte harmonie een utopie. Regelmatig liggen werkgevers en werknemers met elkaar in de clinch. Niet functionerende medewerkers, ontevredenheid over houding en gedrag van werkgever of werknemer, reorganisatie of problemen met een zieke werknemer, kunnen leiden tot conflicten.

Conflicten zijn vervelend. Gelukkig kunnen conflicten altijd opgelost worden. Er zijn meerdere wegen die leiden naar de oplossing.

Schakel bij arbeidsrechtelijke kwesties of conflicten Jeroen Smelt in voor bemiddeling, een goed advies of bijstand in een juridische procedure.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Smart Advocaten-Over Jeroen Smelt

Jeroen voert een civiele rechtspraktijk met de accenten op het brede ondernemingsrecht, arbeidsrecht en de incassopraktijk. Hij richt zich voornamelijk op het MKB en ziet zich vooral als sparringpartner van de ondernemer. Door zijn bedrijfskundige achtergrond spreekt hij ook de taal van de ondernemer en dat komt goed van pas bij de zaken die hij behandelt. Jeroen is lid van de VIA (Vereniging Incasso & Proces Advocaten).

Zijn technische achtergrond en ervaring in het bedrijfsleven zorgen ervoor dat Jeroen gemakkelijk op het niveau van de ondernemer kan communiceren. „Ondernemers ervaren dit als een voordeel en het verlaagt de drempel om bij mij binnen te lopen. Zij kunnen in hun comfortzone blijven, doordat zij in hun ondernemingstaal met mij kunnen communiceren.“

Jeroen is een generalist. Wederom een pré voor de ondernemers waar Jeroen voor werkt, aangezien een onderneming vaak met veel onderwerpen te maken krijgt die veel verschillende rechtsgebieden bestrijken. Jeroen is graag de juridische sparring-partner van de MKB ondernemer/directeur.  Jeroen ontwikkelde vanuit de ondernemerspraktijk zijn specialismen in arbeidsrecht en het brede ondernemingsrecht waaronder de incassopraktijk.

Zijn verregaande interesse in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht ontstond door de regelmatig terugkerende vraagstukken van “zijn” ondernemers, maar hij helpt ook particulieren. Jeroen staat regelmatig werknemers bij die in een conflictsituatie verkeren met hun werkgever en adviseert vele werkgevers bij hun arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Jeroen is te typeren als een workaholic en een advocaat die oplossingsgericht denkt en handelt. „Ondernemers zijn gebaat bij praktische oplossingen, die snel geïmplementeerd kunnen worden zodat ze verder kunnen met ondernemen. Ik ben de ondersteuner die hun problemen voorkomt of zo snel mogelijk oplost, zodat zij, net als ik, gefocust kunnen blijven op hun core business.“