Meerkat

Over Meerkat

Meerkat helpt organisaties, medewerkers en teams om in ( weer) beweging te komen.
We focussen daarbij op vier pijlers:

1. Energievolle veranderprocessen: de focus ligt op het halen van een nieuw of gewijzigd gemeenschappelijk doel en hoe iedereen op de afdeling daar met volle energie aan kan bijdragen.

2. Florerende teams: de basis daarvoor ligt in onderling vertrouwen en synergie. Wat zijn ieders drijfveren? Wat heeft iedereen nodig om te floreren? Wat is ieders kracht? Hoe vul je elkaar optimaal aan?

3. Waarderend leiderschap: hier leggen we de focus op het ondersteunen van leidinggevenden bij het ontwikkelen van een leiderschapsstijl die hun mensen blijft motiveren en mobiliseren.

4. Individuele coaching: in bepaalde (werk)situaties lopen mensen tegen problemen aan die hun weerslag hebben op het functioneren binnen een organisatie. Dat kan betrekking hebben op leiderschap, carrière en ontwikkeling, omgaan met stress, communicatie of onzekerheid. Om te voorkomen dat deze mensen zich niet meer op hun plek voelen of -erger nog- uit gaan vallen, kan individuele coaching de oplossing zijn. Na een intake gaan we dan samen met hen aan de slag door tijdens een intensief traject samen op zoek te gaan nieuwe mogelijkheden, oplossingen of kansen.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Meer informatie

Verantwoordelijke voor Meerkat b.v. is Loes Lucassen. Door haar jarenlange ervaring als Manager en MT-lid van middelgrote organisaties, weet Loes als geen ander hoe belangrijk medewerkers zijn voor een bedrijf en wat u gezamenlijk als team kunt bereiken.