Mens+

De toekomst van onze economie ligt in het succes van de middelgrote en kleinere bedrijven

Om een gezonde economie te creëren in Nederland ontwikkelen deze bedrijven zich continue. Wij geloven dat mensen in uw bedrijf hét verschil maken. Hoe goed machines ook presteren, zonder mensen geen bedrijfsresultaat. Ook bij u in het bedrijf. Creatief denken, innovatie, slim werken.

Over ons

Menselijke kwaliteiten, die mits goed ingezet, u concurrentievoordeel opleveren. Maar hoe doet u dat? Dat is ons vakgebied. Mens+ maakt P&O eenvoudig. Inmiddels werken we bij meer dan 100 bedrijven aan hun P&O vraagstukken. Met no nonsens ondersteuning, direct gericht op het oplossen van uw probleem. Als vakspecialisten helpen we het MKB.

Door het collectief inkopen van vakkennis verwerft ook uw bedrijf het gemak en de zekerheid van ‘het goed geregeld’ te hebben. U beschikt over onze kennis wanneer u het nodig heeft, antwoord op al uw P&O vragen en het gemak van een bekend aanspreekpunt.

Uw medewerkers leggen hun P&O vragen neer bij een specialist in plaats van bij u. En dankzij ons digitale systeem brengen we de tijdsinvestering van P&O administratie met 40% terug. Hierdoor bespaart u kosten en tijd. Tijd die u kunt investeren in uw klanten of het optimaliseren van uw product.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Voortdurend blijvend ontwikkelen

Wij ondersteunen bedrijven en hun medewerkers in het voortdurend ontwikkelen van hun menselijk potentieel. Door randvoorwaarden goed te regelen, wet- en regelgeving correct toe te passen, mensen te betrekken bij hun bedrijf.

Een optimale combinatie van innovatieve vakkrachten en techniek draagt bij aan een betere wereld. Een wereld waarin techniek ondersteunend is aan het levensgemak van de mens.