Personeel en organisatie Waalwijk

De personeelsadministratie uitbesteden van uw bedrijf?

Heeft u advies nodig op het gebied van P&O voor uw bedrijf in Waalwijk? Neem dan contact op met P&O Huys. Onze experts staan klaar om te helpen met passend advies en assistentie waar nodig. Door een hechte samenwerking van een team met specialisten kunnen wij u op een breed vlak helpen. Zo zijn wij van P&O Huys gespecialiseerd in onder andere:

 • conflicthantering
 • verzuimbegeleiding
 • loopbaanontwikkeling
 • personeels- en salarisadministratie
 • werving en selectie van medewerkers

Bent u benieuwd wat P&O Huys voor uw organisatie in Waalwijk kan betekenen op een van deze gebieden? Of heeft u een andere vraag over P&O binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Werving en selectie in Waalwijk

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers om uw bedrijf uit te bereiden? Dan kan P&O Huys de werving en selectie van nieuwe medewerkers van u uit handen nemen. Wij stellen een passende vacature op en gebruiken onder andere ons extensieve netwerk in de omgeving van Waalwijk om de perfecte medewerker te vinden die de positie binnen uw bedrijf kan vullen. Wanneer we de match gevonden hebben, adviseren wij u over de arbeidsovereenkomst en stellen we een arbeidscontract op. P&O Huys kan ook andere administratieve taken bij u uit handen nemen. Zo kunt u bij ons de personeels- en salarisadministratie uitbesteden.

ONZE VOORDELEN

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Waalwijk

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Waalwijk

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Waalwijk

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Waalwijk

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Loopbaancoaching door P&O Huys

De specialisten van P&O Huys bieden passend loopbaanadvies voor u en uw medewerkers. Zo geven wij loopbaantrainingen in de omgeving van Waalwijk en ontdekken we de verborgen kwaliteiten van u en uw werknemers. Vervolgens geven we ook advies over hoe u die kwaliteiten het beste toe kunt passen op de werkvloer. Zo haalt u alles uit uw werknemers.

Ook wanneer uw bedrijf grote veranderingen ondergaat kunt u P&O Huys inschakelen om medewerkers te begeleiden.

Mediation bij een arbeidsconflict in Waalwijk

Zoekt u een arbeidsmediator? P&O huys kan u helpen. Zakelijke problemen zijn niet prettig en vragen zo snel mogelijk om een oplossing. Vraag om de hulp van een mediator bij een arbeidsconflict tussen u en uw werkgever. Of gebruik arbeidsmediation bij een ander probleem op de werkvloer. De arbeidsmediator van P&O Huys is professioneel en onafhankelijk en helpt beide partijen om het conflict op een rustige manier te bespreken. Zo voorkomt u slepende procedures en langlopende arbeidsconflicten. Daarnaast is mediation bij een arbeidsconflict in Waalwijk goedkoper dan een de kosten voor een rechtszaak en een advocaat. Neem contact op met P&O Huys voor meer informatie.

Werkwijze bij conflicthantering

Helaas verloopt de relatie tussen werkgever en werknemer niet altijd even soepel. Daarom kunt u bij een arbeidsconflict de hulp van P&O Huys inschakelen. Samen lossen we de problemen op door middel van mediation, waarbij de betrokken partijen samen met elkaar in gesprek gaan onder leiding van een onafhankelijke en onpartijdige mediator van P&O Huys. Zo kan het conflict opgelost worden zonder dat hierbij een rechter aan te pas komt.

Blijkt nu dat een juridische procedure toch niet te vermijden is? Dan geeft de arbeidsconflict advocaat van P&O Huys juridisch advies.

Neem contact op met P&O Huys

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die P&O Huys biedt om uw bedrijf in Waalwijk te ondersteunen? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch via 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl.