Personeel en organisatie Veldhoven

Personeelsadministratie uitbesteden in Veldhoven

Wilt u de P&O van uw bedrijf in Veldhoven verbeteren met de hulp van een echte specialist? Bel dan vandaag nog naar P&O Huys! Ons team van experts zijn gespecialiseerd in personeelsadministratie, loopbaanbegeleiding, arbeidsrecht en de werving en selectie van nieuwe werknemers. Wanneer u met ons samenwerkt dan kunt u erop rekenen dat wij uw organisatie naar een hoger niveau tillen. Bent u klaar voor die nieuwe stap? Wilt u meer informatie over ons assessmentbureau, of direct een afspraak maken in Veldhoven, neemt u dan gerust contact met ons op.

Uitbesteden loonadministratie en advies bij arbeidsconflicten

Als leidinggevende of eigenaar van een eigen bedrijf krijgt u te maken met een breed scala aan werkzaamheden die daarbij horen. Dit is echter niet voor iedere ondernemer een makkelijke taak. Gelukkig staat P&O Huys in de omgeving Veldhoven klaar om u en uw werknemers te adviseren en van advies te voorzien. Heeft u moeite om uw salarisadministratie correct bij te houden? Besteed deze dan aan onze professionals uit.

Ook bij een arbeidsconflict, kunnen wij mediation verzorgen of conflicthantering toepassen. Dit zorgt ervoor dat uw conflict op de juiste wijze wordt opgelost en er een oplossing komt die voor beide partijen aanvaardbaar is.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Veldhoven

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Veldhoven

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Veldhoven

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Veldhoven

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Loopbaanadvies en begeleiding door P&O

Bent u op zoek naar nieuwe personeel voor uw bedrijf in Veldhoven? Het selecteren van het juiste personeel is een grote uitdaging. P&O Huys kan de werving en selectie van nieuw personeel geheel voor u verzorgen. Wij zorgen voor duidelijke vacatures en bekijken welke sollicitanten echt bij uw organisatie passen. Evenals wanneer u en uw werknemers klaar zijn voor een volgende stap binnen het bedrijf, kunt u vertrouwen op ons advies en bijbehorende begeleiding. Zo bieden wij persoonlijke ontwikkeling training aan en krijgt u volop de mogelijkheid om ook in employer branding te investeren. Hierbij leert u beter zicht te krijgen op de talenten van uw werknemers en deze meer te waarderen. Ook geven wij u advies over hoe u deze kwaliteiten van uw werknemers het beste in uw bedrijf in Veldhoven kunt inzetten.

Schakel ons voor uw bedrijf in Veldhoven in

Wilt u direct een van onze professionals inzetten in Veldhoven? Of wenst u meer informatie over onze werkwijze? Dan horen wij dit graag van u. Neem vandaag nog contact met ons op via 085-7820579 of mail naar info@pnohuys.nl. Spoedig zullen wij dan uw bedrijf in Veldhoven van uw gewenste P&O assistentie voorzien.