Personeel en organisatie Veghel

Personeelsadministratie uitbesteden voor uw bedrijf in Veghel

Wenst u de P&O van uw bedrijf Veghel te verbeteren met de hulp van specialisten? Maak dan kennis met P&O Huys. Bedrijven kunnen bij ons terecht wanneer zij behoefte hebben aan de verbetering van de P&O. P&O Huys werkt met experts die onder andere gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht, personeelsadministratie, loopbaanbegeleiding en de werving en selectie van nieuw personeel. Door een samenwerking met uw organisatie in Veghel aan te gaan, willen wij uw bedrijf naar een hoger niveau tillen en klaarmaken voor de volgende stap. Wenst u meer informatie over ons assessmentbureau? Of wilt u direct een afspraak maken met een van onze experts? Neem dan contact met ons op.

Het uitbesteden van de loonadministratie en advies bij arbeidsconflicten

Het runnen van een bedrijf omvat veel verschillende aspecten en ieder aspect dient u als eigenaar in juiste banen te leiden. Helaas lukt het veel managers niet om ieder onderdeel op het juiste niveau te krijgen. P&O Huys staat dan voor u klaar in Veghel om u en uw werknemers te assisteren en te voorzien van advies. Heeft u bijvoorbeeld niet de juiste kennis en vaardigheden om de salarisadministratie bij te houden? Dan kunt u uw loonadministratie aan ons uitbesteden. Ook bij een arbeidsconflict bieden wij hulp in de vorm van mediation. Om het arbeidsconflict op te lossen kan er onder andere conflicthantering worden toegepast. Zo kan uw conflict op een nette manier worden opgelost.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Veghel

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Veghel

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Veghel

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Veghel

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Loopbaanadvies en begeleiding

Wenst u nieuw personeel voor uw bedrijf in Veghel aan te nemen? Maar vindt u het lastig om geschikte kandidaten te vinden? Geef de werving en selectie van nieuw personeel dan uit handen aan de experts van P&O Huys. Wij stellen vacatures voor u op en selecteren mensen die passen bij uw organisatie. Ook wanneer u en uw werknemers de volgende stap in de carrière willen zetten, kunt u vertrouwen op het advies en de assistentie van P&O Huys. Wij bieden onder andere persoonlijke ontwikkeling training en geven u de mogelijkheid om te investeren in employer branding. Met onze trainingen leert u de talenten van uw werknemers beter kennen en waarderen. Tot slot adviseren wij u hoe u de kwaliteiten van uw medewerkers het best kunt toepassen in de werkomgeving.

Mediation bij een arbeidsconflict in Veghel

Zoekt u een arbeidsmediator in Veghel? P&O huys helpt u graag. Zakelijke problemen zijn niet wenselijk en vragen om een professionele aanpak. Schakel daarom de hulp in van een mediator bij een arbeidsconflict tussen u en uw werkgever. Of gebruik arbeidsmediation bij een ander probleem op de werkvloer. De arbeidsmediator van P&O Huys is en onafhankelijk en helpt beide partijen om het conflict op een rustige manier te bespreken. Zo voorkomt u slepende procedures en langlopende arbeidsconflicten. Bovendien is mediation bij een arbeidsconflict in Veghel stukken goedkoper dan een rechtszaak en een advocaat. Neem vrijblijvend contact op met P&O Huys voor meer informatie.

Neem contact op met ons assessmentbureau omgeving Veghel

Wenst u direct de experts van P&O Huys in te schakelen voor de nodige assistentie en advies? Of wilt u eerst meer weten over onze aanpak? Laat het ons weten door te bellen naar 085-7820579 of mail naar info@pnohuys.nl. Wij gaan dan graag aan de slag met het verbeteren van de P&O van uw bedrijf in Veghel.