Personeel en organisatie Valkenswaard

Personeelsadministratie uitbesteden in Valkenswaard

Zoekt u in regio Valkenswaard een specialist op het gebied van P&O? Kies dan voor de diensten van P&O Huys. De specialisten van P&O Huys staan voor u klaar als uw bedrijf behoefte heeft aan advies en assistentie op het gebied van onder andere arbeidsrecht, personeelsadministratie, loopbaanbegeleiding en de werving en selectie van nieuw personeel. Door samen te werken kunnen wij uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Wilt u meer te weten komen over ons werk als de P&O expert in de omgeving Valkenswaard? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Uitbesteden van loonadministratie en advies bij arbeidsconflicten

Heeft u een bedrijf in Valkenswaard? En lopen er een aantal aspecten in uw bedrijf niet helemaal zoals u wenst? Dan bent u bij P&O Huys aan het juiste adres. Onze expert ondersteunen u met hun kennis en vaardigheden op het gebied van P&O gerelateerde zaken. U kunt bijvoorbeeld uw personeelsadministratie aan ons uitbesteden of een arbeidsovereenkomst of arbeidscontract laten opstellen.
Daarnaast staan onze experts ook voor u klaar indien er onverhoopt een arbeidsconflict ontstaat die u wilt oplossen. Mediation is een bewezen oplossing bij arbeidsconflicten. Zelfs wanneer het een situatie betreft waarbij het lijkt dat er geen oplossing gevonden kan worden zonder naar de rechter te stappen. Onze experts help u. Hun zullen bijvoorbeeld conflicthantering toepassen om het probleem op te lossen.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Valkenswaard

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Valkenswaard

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Valkenswaard

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Valkenswaard

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Mediation bij een arbeidsconflict in Valkenswaard

Zoekt u een arbeidsmediator in Valkenswaard? P&O huys staat voor u klaar. Zakelijke problemen zijn niet wenselijk en vragen om een adequate oplossing. Schakel daarom de hulp in van een mediator bij een arbeidsconflict tussen u en uw werkgever. Of gebruik arbeidsmediation bij een ander probleem op de werkvloer. De arbeidsmediator van P&O Huys is professioneel en onafhankelijk en helpt beide partijen om het conflict op een rustige manier te bespreken. Zo voorkomt u slepende procedures en langlopende arbeidsconflicten. Bovendien is mediation bij een arbeidsconflict in Valkenswaard goedkoper dan een rechtszaak met een advocaat. Neem vrijblijvend contact op met P&O Huys voor meer informatie.

Werving en selectie door P&O Huys

Bent u in Valkenswaard op zoek naar nieuw personeel voor uw bedrijf? Dan is het uiteraard belangrijk dat u werknemers vindt die passen bij uw organisatie. Wij van P&O Huys kunnen u daarbij helpen. Wij verzorgen de werving en selectie van nieuw personeel. Wij zullen hiervoor de vacatures opstellen en werknemers selecteren die aansluiten bij uw bedrijf. Heeft u behoefte aan een persoonlijke ontwikkeling training? Of wenst u te investeren in employer branding? P&O Huys staat voor u klaar in Valkenswaard. Onze specialisten voorzien u van advies en begeleiden u bij de volgende stap in de carrière van u en uw werknemers. Door trainingen aan te bieden is het mogelijk om de samenwerking tussen u en uw werknemers te optimaliseren. Wij bieden trainingen in de omgeving van Valkenswaard op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hierbij leert u de talenten van uw werknemers (nog) beter kennen en waarderen. Tot slot adviseren wij u over hoe u de kwaliteiten van uw medewerkers het best kunt toepassen in de werkomgeving.

Neem contact op met ons assessmentbureau in omgeving Valkenswaard

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze dienstverlening? Of wenst u in Valkenswaard direct onze hulp op het gebied van P&O? Benader ons dan via 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl. Wij horen dan graag met welke aspecten van uw bedrijf in Valkenswaard wij kunnen helpen.