Personeel en organisatie Uden

Personeelsadministratie uitbesteden in Uden

Bent u in Uden opzoek naar een expert op het gebied van P&O? Maak dan kennis met P&O Huys. Bij ons bedrijf kunnen organisaties terecht die assistentie en advies nodig hebben met P&O. P&O Huys werkt met experts die zich gespecialiseerd hebben in arbeidsrecht, personeelsadministratie, loopbaanbegeleiding en de werving en selectie van nieuw personeel. P&O Huys gaat graag de samenwerking met u aan en gaat aan de slag met het verbeteren van de P&O in uw bedrijf. Heeft u interesse gekregen in het werk van ons assessmentbureau? Of wilt u meer informatie over wat wij doen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Advies bij arbeidsconflicten

Bent u de eigenaar van een bedrijf in Uden? Dan weet u als geen ander hoe lastig het is om de verschillende afdelingen in uw bedrijf succesvol te runnen. Om alles in de juiste banen te leiden is het aan te raden om een P&O adviseur van P&O Huys in te schakelen. Deze adviseur adviseert en ondersteunt uw directie, maar assisteert ook de andere medewerkers binnen de organisatie. Zo kunt u bijvoorbeeld de salarisadministratie van uw bedrijf uitbesteden.

Daarnaast zorgen wij voor mediation bij arbeidsconflicten. Tijdens de mediation zal de adviseur verschillende technieken waaronder conflicthantering toepassen om uw conflict in Uden succesvol op te lossen.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Uden

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advie Uden

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Uden

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Uden

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding

Bent u op zoek naar nieuw personeel voor uw bedrijf in Uden? Kies er dan voor om de werving en selectie van nieuw personeel over te laten aan de experts van P&O Huys. Wij stellen onder andere vacatures voor u op en selecteren mensen die aansluiten bij uw organisatie. Willen u en uw werknemers de volgende stap in jullie carrière zetten? Wij bieden de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen, zoals de persoonlijke ontwikkeling training. Daarnaast kunt u investeren in employer branding. Wanneer u een training volgt, leert u de talenten van uw werknemers beter kennen en waarderen. Tot slot adviseren wij u over hoe de kwaliteiten van uw medewerkers het best kunt toepassen in de werkomgeving.

Contact met ons assessmentbureau in omgeving Uden

Wenst u ook de experts van P&O Huys in te schakelen voor professioneel advies en assistentie? Of wilt u eerst meer te weten komen over onze aanpak? Bel dan naar 085-7820579 of mail naar info@pnohuys.nl. Wij gaan dan graag aan de slag met het verbeteren van de P&O van uw bedrijf in Uden.