Personeel en organisatie Tilburg

Uw personeelsadministratie van uw bedrijf in Tilburg uitbesteden

Wanneer u op zoek bent naar ondersteuning van uw P&O afdeling van uw organisatie in Tilburg, dan staat P&O Huys voor u klaar. Ons team van ervaren specialisten kan uw bedrijf adviseren en assisteren met verschillende P&O aspecten. U kunt bij ons terecht voor:

 • Conflicthantering
 • Verzuimbegeleiding
 • Arbeidsrecht advies
 • Salaris- en personeelsadministratie
 • Loopbaanbegeleiding

Door een hechte samenwerking tussen onze experts, kunnen wij uw bedrijf in Tilburg volledig ondersteunen en adviseren over een groot aantal verschillende P&O-aspecten. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Van werving en selectie tot loopbaanbegeleiding

P&O Huys onderscheidt zich door samenwerking van verschillende specialisten, waardoor wij uw bedrijf in Tilburg kunnen ondersteunen bij de werving van nieuwe medewerkers tot aan loopbaanbegeleiding voor u en uw medewerkers. P&O Huys regelt de werving en selectie van medewerkers in Tilburg en omgeving. Wij brengen u in contact met gemotiveerde medewerkers die binnen uw organisatie passen. Vervolgens helpen wij met het opstellen van een arbeidsovereenkomst en het contract. De personeels- en salarisadministratie kunnen wij u ook uit handen nemen. Wilt u nog meer uit uw werknemers halen? Schakel P&O Huys dan in voor persoonlijke ontwikkeling training in Tilburg. Wij gaan samen met u en uw werknemers aan de slag om te kijken hoe de kwaliteiten van elke medewerker maximaal benut kunnen worden.

ONZE VOORDELEN

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Tilburg

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies TIlburg

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie TIlburg

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach TIlburg

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

P&O Huys helpt bij conflicthantering in uw organisatie

Ook wanneer een conflict zich voordoet binnen uw organisatie staat P&O Huys voor u klaar. U hoeft arbeidsrechtelijke problemen namelijk niet alleen op te lossen. Een specialist met jarenlange juridische ervaring kan u helpen om arbeidsconflicten op te lossen. Het doel is daarbij om tot een oplossing van het conflict te komen door middel van mediation. De partijen gaan samen om de tafel zitten met een expert van P&O Huys als onafhankelijke en onpartijdige gespreksbegeleider. Op deze manier kan het conflict opgelost worden zonder dat er een rechter aan te pas hoeft te komen. Dit scheelt niet alleen financieel, maar vaak kan een mediator ook nog tot een middenweg komen waar beide partijen zich in kunnen vinden. Wanneer beide partijen er samen echt niet uit komen, kan het zijn dat u beslist om juridische stappen te ondernemen. Ook dan staat P&O Huys voor u klaar. Wij bieden juridische advies van een arbeidsconflictadvocaat in Tilburg.

Mediation bij een arbeidsconflict in Tilburg

Zoekt u een arbeidsmediator in Tilburg? P&O huys helpt. Zakelijke problemen zijn niet wenselijk en vragen zo snel mogelijk om een oplossing. Schakel de hulp in van een mediator bijvoorbeeld in bij een arbeidsconflict tussen u en uw werkgever. Of gebruik arbeidsmediation bij een ander probleem op de werkvloer. De arbeidsmediator van P&O Huys is professioneel en onafhankelijk en helpt beide partijen om het conflict op een rustige manier te bespreken. Zo voorkomt u dat een conflict onnodig lang duurt. Bovendien is mediation bij een arbeidsconflict in Tilburg vaak veel goedkoper dan een rechtszaak of een advocaat. Neem direct contact op met P&O Huys voor meer informatie.

Neem contact op met P&O Huys vanuit Tilburg

Wanneer u op zoek bent naar een professionele, betrouwbare adviseur voor een breed scala aan P&O-gerelateerde aspecten binnen uw organisatie in Tilburg, neem dan contact op met P&O Huys. Wij staan klaar om u te helpen, adviseren en assisteren! U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl.