Personeel en organisatie Oss

Uw personeelsadministratie uitbesteden?

Bent u op zoek naar hulp bij de P&O activiteiten van uw bedrijf in Oss? Neem dan contact op met P&O Huys. Onze specialisten bieden ondersteuning en advies bij een groot aantal activiteiten met betrekking tot P&O. Onze experts staan u graag bij in de volgende situaties:

 • conflicthantering
 • mediation
 • personeels- en salarisadministratie
 • loopbaanbegeleiding
 • werving en selectie

Kan uw organisatie in Oss assistentie gebruiken met een van deze gebieden, of met andere vraagstukken over de P&O binnen uw bedrijf? Twijfel dan niet om contact op te nemen met P&O Huys.

P&O Huys helpt bij werving en selectie in Oss

P&O Huys helpt uw bedrijf graag met het vinden van de ideale nieuwe werknemer uit de omgeving van Oss. Wij assisteren niet alleen met het opstellen van vacatures, maar zoeken ook naar de beste match tussen uw wensen en de kwaliteiten van een potentiële nieuwe werknemer. Hiervoor kunnen wij onder andere ons extensieve netwerk in de omgeving van Oss inschakelen. Heeft u besloten om een nieuwe medewerker aan te nemen? Dan helpen wij u met het opstellen van de arbeidsovereenkomst en het arbeidscontract.

ONZE VOORDELEN

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Oss

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Oss

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Oss

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Oss

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Loopbaancoaching bij P&O Huys

Bij P&O Huys vindt u ook een loopbaancoach in de omgeving van Oss voor u en uw medewerkers. Met behulp van loopbaanbegeleiding en coaching leren wij u om alles uit uw werknemers te halen. Ontdek verborgen kwaliteiten en leer hoe deze effectief toegepast kunnen worden op de werkvloer.

Wij hebben, net als u, maar één doel voor ogen: een organisatie om trots op te zijn! De trainingen versterken de banden van werknemers binnen uw bedrijf. Op deze manier ontwikkelt u samen met uw medewerkers een sterk employer brand.

P&O Huys biedt hulp bij arbeidsconflicten in Oss

Doet zich een arbeidsconflict voor binnen uw bedrijf? Ook dan staat P&O Huys voor u klaar. Onze juridische specialisten gaan met beide partijen aan tafel zitten om samen tot een uitkomst te komen. Dit gebeurt door middel van mediation. Een ervaren, onafhankelijke en onpartijdige gespreksleider navigeert de partijen tot een oplossing. Het voordeel hiervan is dat er geen rechter aan te pas hoeft te komen. Zijn verdere juridische stappen toch onvermijdelijk? Ook dan assisteert een arbeidsconflict advocaat van P&O Huys u met juridisch advies.

Neem contact op met P&O Huys

Bent u benieuwd naar wat P&O Huys voor uw bedrijf in Oss kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl.