Personeel en organisatie Oosterhout

Uw personeelsadministratie uitbesteden in Oosterhout

Heeft u hulp nodig met P&O gerelateerde zaken voor uw bedrijf in Oosterhout? De experts van P&O Huys helpen u graag verder. Onze specialisten op een groot aantal gebieden met betrekking tot P&O nemen graag uw zorgen uit handen nemen. Zo kunnen wij advies en ondersteuning bieden bij onder andere:

 • conflicthantering
 • verzuimbegeleiding
 • loopbaanontwikkeling
 • personeels- en salarisadministratie
 • werving en selectie van medewerkers

Heeft u assistentie nodig bij deze of andere P&O activiteiten binnen uw organisatie in de omgeving van Oosterhout? Neem dan contact op met P&O Huys.

Loopbaanbegeleiding door de loopbaancoach van P&O Huys

P&O Huys helpt u de kwaliteiten van uw medewerkers effectief toe te passen door middel van loopbaanbegeleiding en coaching. Wij bieden loopbaantraining in Oosterhout waarin u de unieke eigenschappen van werknemers ontdekt. Vervolgens adviseren wij u over manieren om deze kwaliteiten effectief toe te passen op de werkvloer. Met de trainingen zorgen we voor sterke connecties tussen u en uw collega’s. Wij gebruiken employer branding om een organisatiecultuur te scheppen waar u trots bent!

ONZE VOORDELEN

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Oosterhout

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Oosterhout

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Oosterhout

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Oosterhout

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Werving en selectie van medewerkers in Oosterhout

Wanneer uw bedrijf een groei doormaakt en u nieuwe werknemers kunt gebruiken, zorgen wij van P&O Huys voor de werving en selectie van medewerkers in Oosterhout. Wij stellen vacatures op en gebruiken ons extensieve netwerk om de perfecte match te vinden tussen de beschikbare positie in uw bedrijf en de nieuwe werknemer.

Vervolgens adviseren wij u over de arbeidsovereenkomst en kunnen wij het arbeidscontract opstellen. Ook kunt u overige administratieve zaken aan P&O Huys uitbesteden, zoals de personeels- en salarisadministratie.

P&O Huys geeft juridisch advies bij een arbeidsconflict

Bent u verstrengeld in een arbeidsconflict binnen uw organisatie in Oosterhout? Dan neemt u contact op met P&O Huys voor juridisch advies van onze arbeidsconflict advocaat. Wij bieden de optie om samen tot een oplossing van het conflict te komen door middel van mediation. Een specialist van P&O Huys gaat om tafel met de betrokken partijen om tot een oplossing te komen. De mediator treedt hierbij op als een onafhankelijke en onpartijdige gespreksleider. Zo kan het conflict opgelost worden zonder dat er een rechter aan te pas komt. Zijn verdere juridische stappen onvermijdelijk? Ook dan kunt u terecht bij een arbeidsconflict advocaat P&O Huys.

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat P&O Huys kan betekenen voor uw organisatie in Oosterhout? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan telefonisch via 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl.