Personeel en organisatie Heusden

Personeelsadministratie uitbesteden in Heusden

Bent u voor uw bedrijf in Heusden opzoek naar een expert op het gebied van P&O? Neem snel contact op met de specialisten van P&O Huys. Onze experts beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw bedrijf verder te helpen op het gebied van P&O.  Enkele van onze expertises zijn arbeidsrecht, personeelsadministratie, loopbaanbegeleiding en de werving en selectie van nieuw personeel. Als uw allround partner gaan we graag de uitdaging aan om samen uw bedrijf in Heusden naar een hoger niveau te tillen. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Of wilt u direct een afspraak maken met een van onze experts? Neem dan contact met ons op.

Uitbesteden van de loonadministratie en advies bij arbeidsconflicten

Als leidinggevende in een bedrijf in Heusden bent u druk met in het goede banen leiden van uw organisatie. Het is belangrijk overzicht te houden en taken te delegeren. Een P&O adviseur van P&O Huys kan u hierbij helpen. Een adviseur geeft uw directie advies en assisteert de andere werknemers binnen uw bedrijf. De mogelijkheden zijn zeer divers. Onze experts helpen uw graag bij het op orde brengen van uw loonsadministratie. Ook bieden wij hulp bij bedrijfsconflicten in de vorm van mediation. Tijdens de mediation zal de adviseur onder andere conflicthantering toepassen. Met deze aanpak kan uw conflict in Heusden succesvol worden opgelost.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Heusden

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Heusden

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Heusden

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Heusden

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding in Heusden

Bent u opzoek naar nieuw personeel voor uw bedrijf in Heusden? De juiste medewerkers zijn soms lastig te vinden. Laat de werving en selectie van nieuw personeel over aan de specialisten van P&O Huys en u hoeft zich hier geen zorgen meer over te maken. Wij stellen onder andere vacatures voor u op en selecteren mensen die goed passen bij uw organisatie.

Ook wanneer uw werknemers de volgende stap in hun carrière willen zetten, bieden wij hulp. Bij ons heeft u de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen, zoals de persoonlijke ontwikkeling training. Daarnaast kunt u investeren in employer branding. Volg een van onze trainingen en leer de sterke kanten van uw werknemers beter te benutten. Deze kennis kunt u uitstekend toepassen in de werkomgeving van uw bedrijf.

Neem contact op met ons assessmentbureau

Heeft u behoefte aan de professionele hulp van onze experts op het gebied van P&O? Of wilt u eerst meer te weten komen over onze werkwijze? Laat het ons weten door te bellen naar 085-7820579 of te mailen via info@pnohuys.nl. Wij gaan dan graag aan de slag met het verbeteren van de P&O van uw bedrijf in Heusden.