Personeel en organisatie Helmond

Personeelsadministratie uitbesteden in Helmond

Bent u opzoek naar advies en ondersteuning bij de P&O van uw organisatie in Helmond? De experts van P&O Huys helpen u graag! Door hechte samenwerking van professionals op verschillende vlakken van P&O kunnen wij uw bedrijf in Helmond op een unieke manier ondersteunen. Bij P&O Huys kunt u niet alleen terecht voor het uitbesteden van personeels- en salarisadministratie, maar bieden wij ook hulp op het gebied van werving en selectie van werknemers in Helmond, loopbaanbegeleiding en het oplossen van arbeidsconflicten.

Ondersteuning bij salarisadministratie in Helmond

Het succes van uw organisatie begint bij uw werknemers. P&O Huys helpt u graag met het verbeteren van de werkplekken binnen uw bedrijf in Helmond. Hierdoor kunt u het beste halen uit uw medewerkers.

Ook bieden wij hulp aan bij de personeels- en salarisadministratie. Deze kunt u (gedeeltelijk) aan ons uitbesteden zodat uw administratie altijd op orde is.
P&O Huys heeft ook specialisten in werving en selectie in dienst die kunnen helpen bij het vinden van de juiste werknemers. Wij zoeken de perfecte match tussen u als werkgever en uw nieuwe werknemer. Vervolgens stellen wij de arbeidsovereenkomsten en het contract op. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor loopbaancoaching in Helmond. Zo verzorgen wij:

 • loopbaanbegeleiding
 • loopbaanadvies
 • loopbaanontwikkeling
 • persoonlijke ontwikkeling trainingen
 • employer branding

De specialisten van P&O Huys helpen u de kwaliteiten van uw werknemers optimaal te benutten.

ONZE VOORDELEN

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Helmond

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Helmond

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Helmond

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Helmond

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

P&O Huys hulp bij conflicthantering

Wanneer er spanning is tussen u en uw werknemer kan P&O Huys ondersteuning bieden. Wij treden op als mediator bij conflicten om zo samen tot een resolutie te komen. Ziekteverzuim is een voorbeeld van een situatie die voor veel werkgevers voor irritaties kan zorgen. Door middel van verzuimbegeleiding van P&O Huys bespaart u niet alleen geld, maar ook irritaties.

Onze experts geven praktische, goed onderbouwde juridische adviezen met betrekking tot arbeidsrecht om conflicten te kunnen voorkomen of op te lossen. Komt er op deze manier echter geen oplossing tot stand? Ook dan ondersteunen wij u als werkgever met rechtsbijstand. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring, expertise en inzet.

Mediation bij een arbeidsconflict in Helmond

Zoekt u een arbeidsmediator in Helmond? P&O huys kan helpen. Zakelijke problemen zijn niet wenselijk en vragen zo snel mogelijk om een oplossing. Schakel de hulp in van een mediator bij een arbeidsconflict tussen u en uw werkgever. Of gebruik arbeidsmediation bij andere probleem op de werkvloer. De arbeidsmediator van P&O Huys is professioneel en onafhankelijk en helpt beide partijen om het conflict op een rustige manier te bespreken. Zo kunt u slepende procedures en langlopende arbeidsconflicten voorkomen. Bovendien is mediation bij een arbeidsconflict vaak stukken goedkoper dan een rechtszaak en een advocaat. Neem vrijblijvend contact op met P&O Huys voor meer informatie.

Neem contact op met P&O Huys

Wilt u weten wat P&O Huys voor uw bedrijf in Helmond kan betekenen? Neem eenvoudig contact met ons op. Dit kan telefonisch door te bellen naar 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl.