Personeel en organisatie Geldrop-Mierlo

Personeelsadministratie uitbesteden in Geldrop-Mierlo

Wilt u een expert inschakelen op het gebied van P&O in de omgeving van Geldrop-Mierlo? Bij P&O Huys bent u aan het juiste adres. Wij staan klaar voor bedrijven die behoefte hebben aan professionele assistentie en advies op het gebied van P&O. De experts van P&O Huys  zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, personeelsadministratie, loopbaanbegeleiding en de werving en selectie van nieuw personeel. Wij zijn graag uw allround partner op het gebied van P&O en ondersteunen u, zodat uw bedrijf in Geldrop-Mierlo naar een hoger niveau kan worden getild. Wilt u meer informatie over ons assessmentbureau? Of wenst u direct een afspraak in te plannen met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.

Het uitbesteden van de loonadministratie en advies bij arbeidsconflicten

Als eigenaar van een bedrijf in Geldrop-Mierlo weet u dat er veel komt kijken bij het succesvol runnen van een bedrijf. Verschillende aspecten moeten in de juiste banen worden geleid. Heeft u behoefte aan assistentie en advies van een professional? Dan kunt u rekenen op P&O Huys. Heeft u bijvoorbeeld moeite met het bijhouden van de salarisadministratie? Kies er dan voor om uw loonadministratie uit te besteden aan onze experts. Ook wanneer u te maken krijgt met een arbeidsconflict, kunt u bij ons terecht. Met mediation is het mogelijk om het arbeidsconflict op succesvolle wijze op te lossen. Wij zullen hierbij bijvoorbeeld conflicthantering toepassen.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Geldrop-Mierlo

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Geldrop-Mierlo

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Geldrop-Mierlo

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Geldrop-Mierlo

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Loopbaanadvies door loopbaancoach

Wilt u graag op een succesvolle manier nieuw personeel vinden voor uw bedrijf in Geldrop-Mierlo? Laat de werving en selectie van nieuw personeel dan over aan de experts van P&O Huys. Wij stellen vacatures voor u op en selecteren mensen die passen bij uw organisatie. Heeft u behoefte aan professionele begeleiding en advies bij het zetten van de volgende stap in uw carrière? Kies er dan voor om een van onze trainingen te volgen. Wij bieden  persoonlijke ontwikkeling training en geven u de mogelijkheid om te investeren in employee branding. Door een training te volgen, leert u de talenten van uw werknemers beter kennen en waarderen. Tot slot adviseren wij u graag over hoe u de kwaliteiten van uw medewerkers het best kunt toepassen in de werkomgeving.

Neem contact op met ons assessmentbureau vanuit Geldrop-Mierlo

Wilt u ook een van onze experts inschakelen voor professionele hulp op het gebied van P&O? Of heeft u in Geldrop-Mierlo behoefte aan meer informatie over onze dienstverlening? Bel dan naar 085-7820579 of mail naar info@pnohuys.nl. Wij gaan dan graag aan de slag met het verbeteren van de P&O van uw bedrijf in Geldrop-Mierlo.