Personeel en organisatie Eindhoven

Personeelsadministratie uitbesteden in Eindhoven

Heeft u hulp nodig heeft of opzoekt bent naar advies en ondersteuning van de P&O in uw organisatie in Eindhoven. P&O Huys helpt u hier graag bij. Onze specialisten ondersteunen uw bedrijf in Eindhoven op het gebied van personeelsadministratie, arbeidsrecht, loopbaanbegeleiding werving en selectie en nog veel meer.

De specialisten van P&O Huys beschikken over verschillende expertises. Door de expertises te combineren realiseren zij de beste resultaten voor uw bedrijf. Samen helpen wij om uw organisatie in Eindhoven een hoger niveau te halen.

Ondersteuning bij arbeidsrecht en conflicten

Als werkgever wilt u natuurlijk het beste voor uw werknemers. P&O Huys snapt dat. Daarom werken wij graag met u samen om uw bedrijf in Eindhoven te ondersteunen bij alle P&O gerelateerde zaken. U kunt uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden of ons inschakelen voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten en contracten.

Wij bieden advies en mediation bij arbeidsrecht en arbeidsconflicten in Eindhoven. Wij kunnen optreden als mediator om samen tot een goede oplossing te komen. Met P&O Huys staat u er bij arbeidsrechtelijke conflicten niet alleen voor. Ook wanneer de situatie onderling niet meer op te lossen is en u de beslissing neemt om naar de rechter te stappen, kunt u op onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Eindhoven vertrouwen.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Eindhoven

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Eindhoven

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Eindhoven

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Eindhoven

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Mediation bij een arbeidsconflict in Eindhoven

Zoekt u een arbeidsmediator in Eindhoven? P&O huys helpt. Zakelijke problemen zijn niet wenselijk en vragen zo snel mogelijk om een oplossing. Schakel de hulp in van een mediator bij een arbeidsconflict tussen u en uw werkgever. Of gebruik arbeidsmediation bij een ander probleem op de werkvloer. De arbeidsmediator van P&O Huys is professioneel en onafhankelijk en helpt beide partijen om het conflict op een rustige manier te bespreken. Zo voorkomt u slepende procedures en langlopende arbeidsconflicten. Bovendien is mediation bij een arbeidsconflict in Eindhoven stukken goedkoper dan een rechtszaak en een advocaat. Neem vrijblijvend contact op met P&O Huys voor meer informatie.

Werving en selectie in Eindhoven

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe werknemer kan P&O Huys u helpen. Door werving en selectie in Eindhoven en omgeving vinden wij uw nieuwe collega’s. Wij stellen vacatures voor u op en selecteren de werknemers uit de omgeving Eindhoven die het beste passen bij uw bedrijfscultuur.

Ook kunt u bij ons ook terecht bij loopbaancoaching. Onze ervaren coaches geven advies en begeleiding bij de volgende stap in de carrière van u en uw werknemers. Wij bieden trainingen in Eindhoven aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling om de samenwerking tussen u en uw werknemers te maximaliseren. Door onze training leert u de talenten van uw werknemers (nog) beter kennen en waarderen. Wij adviseren hoe u de kwaliteiten van uw medewerkers kunt toepassen.

Neem contact op met P&O Huys

Nieuwsgierig geworden naar wat P&O Huys voor uw bedrijf in Eindhoven kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch door te bellen naar 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl.