Personeel en organisatie Deurne

Personeelsadministratie uitbesteden in Deurne

Heeft u behoefte aan hulp van een expert op het gebied van P&O in de omgeving van Deurne? Klop dan aan bij P&O Huys. Wij richten ons op bedrijven die hulp nodig hebben bij het verbeteren van de P&O van hun bedrijf. Ons allround bedrijf verleent assistentie en voorziet u van advies waar nodig. Wij helpen u onder andere op het gebied van arbeidsrecht, personeelsadministratie, loopbaanbegeleiding en de werving en selectie van nieuw personeel. Wij gaan graag een samenwerking aan om verschillende aspecten binnen uw bedrijf te verbeteren en het niveau van uw organisatie in Deurne naar een hoger niveau te tillen. Heeft u behoefte aan meer informatie over ons assessmentbureau? Of wenst u direct de hulp van onze experts in te schakelen? Neem dan contact met ons op.

Uitbesteden van loonadministratie en advies bij arbeidsconflicten

Bent u eigenaar van een eigen bedrijf in Deurne? Dan weet u hoe moeilijk het is om ieder aspect van uw bedrijf op het juiste niveau te brengen. De experts van P&O Huys bieden u de gewenste ondersteuning. Heeft u bijvoorbeeld veel moeite met het bijhouden van uw loonadministratie? Dan kunt u de salarisadministratie aan ons uitbesteden. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst of arbeidscontract. Wanneer u te maken krijgt met een arbeidsconflict en behoefte heeft aan een advocaat, staan onze specialisten klaar om u te ondersteunen. Met behulp van mediation en het toepassen van conflicthantering kunnen zelfs de moeilijkste conflicten succesvol worden opgelost. Wilt u meer weten over ons arbeidsrecht advies? Of heeft u behoefte aan verzuimbegeleiding? P&O Huys staat voor u klaar.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Deurne

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Deurne

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Deurne

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Deurne

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Loopbaanbegeleiding door loopbaancoach

Het vinden van nieuw personeel voor uw bedrijf in Deurne kan een lastige opgave zijn. Met de hulp en aanpak van de specialisten van P&O Huys wordt dat een stuk eenvoudiger. Wij nemen op een professionele manier de werving en selectie van nieuw personeel voor onze rekening. Wij stellen de vacatures op en selecteren passend personeel.

Heeft u behoefte aan het volgen van een training persoonlijke ontwikkeling training? Of wilt u investeren in employer branding? Dan heeft u met P&O Huys de juiste partner gevonden. Wij helpen uw werknemers om de volgende stap in hun carrières te maken. Wij bieden onder andere goede trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze trainingen leert u de talenten van uw werknemers (nog) beter kennen en waarderen. Tot slot adviseren wij u hoe de kwaliteiten van uw medewerkers het best kunt toepassen in de werkomgeving.

Neem contact op met ons assessmentbureau

Wenst u in Deurne meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van P&O? Of wilt u direct onze hulp inschakelen? Bel ons dan op 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl. Wij gaan dan graag aan de slag met het verbeteren van de P&O van uw bedrijf in Deurne.