Personeel en organisatie Den Bosch

P&O Huys, personeels- en organisatieadvies in Den Bosch

Op zoek naar een partner voor advies en ondersteuning op het gebied van P&O voor uw organisatie in Den Bosch? Dan staat P&O Huys voor u klaar! Door een hechte samenwerking van specialisten met expertises op verschillende vlakken kunnen wij uw bedrijf in Den Bosch ondersteunen en adviseren. U kunt bij P&O Huys onder andere terecht voor het uitbesteden van personeels- en salarisadministratie, werving en selectie van nieuw personeel, conflict-, verzuim- en loopbaanbegeleiding, coaching, loopbaanadvies en employer branding.

Salarisadministratie uitbesteden

P&O Huys kan uw organisatie in Den Bosch op verschillende manieren ondersteunen. Zo kunt u uw salaris- en loonadministratie uitbesteden. Door onze jarenlange ervaring kunt u ook complexe salarisadministratie zorgeloos aan ons uitbesteden. We leveren maatwerk waarin uw wensen centraal staan. Zo kunnen we de volledige salarisadministratie voor u verzorgen via het personeels- en salarispakket waarin wij de lonen verwerken. U kunt er ook voor kiezen om online gedeeltelijke of volledige toegang te krijgen tot het pakket om zelf uw aanpassingen te maken. Graag gaan wij met u in gesprek om tot een werkwijze te komen die het prettigst is voor u en uw bedrijf. Werving en selectie van nieuwe medewerkers voor uw bedrijf in Den Bosch behoort ook tot de mogelijkheden. Wij verzorgen het proces van het maken van de vacature tot het opstellen van een arbeidsovereenkomst en -contract.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Den Bosch

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Den Bosch

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Den Bosch

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Den Bosch

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Arbeidsrecht & Juridisch advies in Den Bosch

Behalve administratieve diensten kunt u bij ons ook terecht voor juridisch advies. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij het opstellen van contracten zoals een arbeidsovereenkomst, of zaken als verzuimbegeleiding. Helaas kan het ook wel eens gebeuren dat er een arbeidsconflict ontstaat, ook daarbij kunnen wij u voorzien van juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht.

Natuurlijk proberen we de conflicten eerst te voorkomen of op te lossen door middel van mediation. Hierbij treed P&O Huys op als onpartijdig gespreksleider om het probleem tussen werknemer en werkgever op te lossen. Zo kan een rechtzaak vaak worden voorkomen. Mocht het uiteindelijk toch zover komen dan bieden we ook rechtsbijstand en ondersteuning op dit gebied.

Mediation bij een arbeidsconflict in Den Bosch

Zoekt u een arbeidsmediator in Den Bosch? P&O huys staat voor u klaar. Zakelijke problemen zijn onwenselijk en vragen zo snel mogelijk om een oplossing. Schakel de hulp in van een mediator bij een arbeidsconflict tussen u en uw werkgever. Of gebruik arbeidsmediation bij een ander probleem op de werkvloer. De arbeidsmediator van P&O Huys is professioneel en onafhankelijk en helpt om een conflict op een rustige manier te bespreken. Zo voorkomt u slepende procedures en langlopende arbeidsconflicten. Bovendien is mediation bij een arbeidsconflict in vaak een stuk goedkoper dan een rechtszaak of een advocaat. Neem gerust contact op met P&O Huys voor meer informatie.

Personeelszaken ondersteuning in Den Bosch?

Wilt u uw tijd graag besteden aan de groei van uw bedrijf in Den Bosch in plaats van aan de administratie? Dan bent u bij P&O Huys aan het juiste adres. We bieden ondersteuning en advies o.a. bij personeelsadministratie, arbeidsrecht, loopbaanbegeleiding, werving en selectie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Vul het formulier in, bel 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl.