Personeel en organisatie Breda

Personeelsadministratie uitbesteden in Breda

Bent u in Breda op zoek naar ondersteuning van P&O gerelateerde activiteiten binnen uw organisatie? Neem dan contact op met P&O Huys. Wij zijn gecertificeerde specialisten die u kunnen helpen bij een breed scala aan P&O vraagstukken. Wij adviseren en ondersteunen uw bedrijf met onder andere:

 • Conflicthantering
 • Mediation bij arbeidsconflicten
 • Personeels- en salarisadministratie
 • Loopbaanbegeleiding
 • Werving en selectie

Twijfel niet om contact op te nemen met P&O Huys om meer te weten te komen over wat wij voor uw organisatie in Breda kunnen betekenen.

Werving en selectie in Breda

P&O Huys is actief in Breda met werving en selectie van nieuwe werknemers.
Wij ondersteunen u graag bij het opstellen van de vacatures en faciliteren indien gewenst het hele sollicitatieproces tot aan het opstellen van de arbeidsovereenkomst.
Ook kunt u bij ons de personeels- en salarisadministratie uitbesteden. Zo kunt u zich bezighouden met wat u het beste doet, en niet met extra administratieve taken.

ONZE VOORDELEN

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Eindhoven

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Eindhoven

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Eindhoven

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Eindhoven

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Mediation bij een arbeidsconflict in Breda

Zoekt u een professionele arbeidsmediator in Breda? Ga dan naar P&O Huys. Zakelijke problemen zijn niet wenselijk en moeten zo snel mogelijk opgelost worden. Schakel de hulp in van een mediator bij een arbeidsconflict tussen u en uw werkgever. Of gebruik arbeidsmediation bij een ander zakelijk probleem. De arbeidsmediator van P&O Huys is onafhankelijk en kan beide partijen helpen om het conflict op een rustige manier te bespreken. Zo voorkomt u slepende procedures en langlopende arbeidsconflicten. Bovendien is mediation bij een arbeidsconflict in Breda stukken goedkoper dan een rechtszaak en een advocaat. Neem vrijblijvend contact op met P&O Huys voor meer informatie.

Werkwijze bij bemiddeling

Helaas verloopt de relatie tussen werkgever en werknemer niet altijd soepel. Gelukkig kunnen de experts van P&O Huys juridisch advies bieden bij een arbeidsconflict. Wij proberen door mediation tot een oplossing te komen waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Het gesprek wordt geleid door een onafhankelijke en onpartijdige professional van P&O Huys. Ook bij conflicten binnen uw organisatie in Breda kunnen wij op deze manier tot een oplossing komen. Zijn verdere juridische stappen onvermijdelijk? Ook dan kan een arbeidsconflict advocaat juridisch advies bieden.

Loopbaanbegeleiding door loopbaancoach van P&O Huys

Wanneer u uw organisatie tot een hoger niveau wilt tillen en alles uit uw medewerkers wilt halen, dan biedt P&O Huys loopbaanbegeleiding en -coaching in Breda. In deze trainingen komen alle kwaliteiten van u en uw werknemers naar boven. Wij laten zien hoe u deze kwaliteiten het beste kunt benutten op de werkvloer. Dit allemaal met één doel voor ogen: een organisatie om trots op te zijn!

Neem contact met ons op

Wilt u precies weten wat P&O Huys voor uw bedrijf in Breda kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl.