Personeel en organisatie Boxtel

Uw personeelsadministratie uitbesteden in Boxtel

Heeft u een bedrijf in de omgeving van Boxtel en bent u opzoek naar een professional op het gebied van P&O? Benader dan onze specialisten van P&O Huys. Wij zijn uw allround partner op het gebied van P&O gerelateerde zaken. Wij voorzien u van advies en verlenen u assistentie bij verschillende werkzaamheden op het vlak van arbeidsrecht, personeelsadministratie, loopbaanbegeleiding en de werving en selectie van nieuw personeel. Wij gaan samen met u aan de slag om de verschillende onderdelen in uw bedrijf te verbeteren, zodat uw organisatie het beste uit zichzelf weet te halen. Heeft u interesse gekregen in onze dienstverlening? Of wenst u direct ons assessmentbureau in te schakelen? Neem dan contact met ons op.

Uitbesteden van loonadministratie en advies bij arbeidsconflicten

Als eigenaar of leidinggevende van een bedrijf bent, kan het lastig zijn om ieder aspect van uw organisatie op orde te houden. P&O Huys helpt u deze aspecten te verbeteren. Onze ervaren experts hebben de kennis en vaardigheden in huis om uw bedrijf in de omgeving van Boxtel op de juiste manier te begeleiden. U kunt  de salarisadministratie uitbesteden, een arbeidsovereenkomst of arbeidscontract door ons laten opstellen. Krijgt u te maken met een arbeidsconflict? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Onze arbeidsconflict advocaat geeft advies en verzorgt mediation om het conflict op te lossen. Daarnaast voorziet hij u van advies in arbeidsrecht. Voor een succesvolle mediation wordt bijvoorbeeld conflicthantering toegepast. Op deze manier worden zelfs de meest lastige conflicten succesvol opgelost.

ONZE VOORDELEN

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Personeelsadministratie

Personeelszaken en administratie van uw bedrijf in Eindhoven uitbesteden? Met P&O Huys is uw personeelsadministratie goed geregeld!

Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit aan P&O Huys, zodat u meer tijd heeft voor de primaire processen die uw bedrijf in Eindhoven helpen groeien.

Coaching Boxtel

Het succesvolle bedrijf dat u heeft opgebouwd wilt u natuurlijk succesvol houden. Schakel ons in voor ondersteuning en advies.

Juridisch Advies Boxtel

We geven o.a. advies op het gebied van arbeidsrecht, conflicthantering en het opstellen van contracten. We ondersteunen u ook met mediation en rechtsbijstand.

Werving & Selectie Boxtel

Is de juiste werknemer voor uw vacature moeilijk te vinden? P&O Huys helpt u met de zoektocht naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf in Eindhoven.

Loopbaancoach Boxtel

Wanneer uw werknemers niet blij zijn met hun werk zal dit voor het hele bedrijf te merken zijn. Schakel ons in voor loopbaancoaching.

Loopbaanbegeleiding en loopbaanadvies

Bent u opzoek naar nieuwe personeel voor uw bedrijf in Boxtel? Wij van P&O Huys helpen u hier graag bij. Wij hebben experts op het gebied van werving en selectie van nieuw personeel die u graag van dienst zijn. Wij stellen de vacatures op en selecteren werknemers die goed bij uw bedrijf in Boxtel aansluiten.

Wenst u een training voor persoonlijke ontwikkeling  te volgen? Of wilt u investeren in employer branding? Bij P&O Huys is het allemaal mogelijk. Na verloop van tijd hopen uw werknemers  de volgende stap in hun carrières te zetten. Met de juiste trainingen en begeleiding kunnen wij dit samen met u realiseren. P&O Huys biedt onder andere trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze trainingen leert u de talenten van uw werknemers (nog) beter kennen en waarderen. Tot slot adviseren wij u hoe de kwaliteiten van uw medewerkers het beste kunt toepassen in de werkomgeving.

Neem contact op met ons assessmentbureau in Boxtel

Wilt u meer te weten komen over onze werkzaamheden op het gebied van P&O? Of wenst u in Boxtel direct onze hulp in te schakelen? Neem dan contact met ons op via 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl. Wij horen dan graag met welke aspecten van uw bedrijf in Boxtel u met onze hulp wilt verbeteren.