Werving en selectie

P&O Huys neemt u de zoektocht uit handen

P&O Huys kan als werving & selectiebureau u de zoektocht naar de perfecte medewerker voor uw bedrijf uit handen nemen. U bent als werkgever natuurlijk altijd op zoek naar de beste persoon als een positie binnen uw bedrijf vrij komt. Door gebruik te maken van ons extensieve netwerk vinden wij een match tussen uw openstaande vacatures en werkzoekenden. Hier leest u hoe wij dat doen. Wilt u meteen een afspraak maken met P&O Huys voor meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. U kunt dan bellen naar 085-7820579.

Werving & selectie door P&O Huys

P&O Huys verzorgt de werving & selectie van personeel voor uw organisatie. Wij helpen u met het opstellen van een vacature. Vervolgens maken we gebruik van ons extensieve netwerk om een match te vinden tussen u als werkgever en werkzoekenden. Wij zorgen voor een match, ongeacht hoe lang u op zoek bent naar een medewerker Dit kan voor een korte periode zijn (bijvoorbeeld door zwangerschapsverlof), voor vast, of als u nog niet weet hoe lang u een paar extra handen nodig heeft. De samenwerking tussen uw bedrijf en P&O Huys hoeft niet te stoppen bij de werving en selectie van de medewerkers. Wij kunnen namelijk ook assisteren met het opstellen van een arbeidsovereenkomst en deze vervolgens vastleggen in een arbeidscontract. U hoeft op deze manier niets alleen te doen met betrekking tot de werving, selectie en het aannemen van nieuw personeel, want werving en selectiebureau P&O Huys kan u alles uit handen nemen.

DAAROM P&O HUYS

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

Andere services van P&O Huys

Bij P&O Huys kunnen wij u buiten de werving & selectie van medewerkers voor uw bedrijf ook voorzien van advies en ondersteuning op andere gebieden van P&O.

Zo zijn wij onder andere actief in:

 • personeels- en salarisadministratie
 • juridisch advies bij arbeidsconflicten
 • loopbaanbegeleiding en coaching
 • verzuimbegeleiding
 • conflicthantering

Kortom, u kunt bij P&O Huys terecht voor al de P&O gerelateerde vraagstukken binnen uw organisatie. Wij staan u graag te woord, geven persoonlijk en professioneel advies over hoe u de situatie kunt benaderen en kunnen vele zaken voor u uit handen nemen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat P&O Huys voor de werving en selectie voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u graag wat meer informatie over onze services? Twijfel dan niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl. Voor werving en selectie van het beste personeel benadert u natuurlijk P&O Huys!