Employer branding

Employer branding door P&O Huys

U heeft als werkgever vast wel eens van employer branding gehoord. Het is de methode waarmee u zorgt dat uw bedrijf bekend staat als beste werkgever. Maar hoe u hiermee te werk gaat is een hele kunst. P&O Huys biedt u assistentie op het gebied van employer branding. Wij helpen u het verhaal wat uw organisatie zo speciaal maakt te vertellen.

Wat is employer branding?

Employer branding is geen doel. Het is een middel om ervoor te zorgen dat uw bedrijf bekend staat als een fijne plek om te werken. Met employer branding kan uw reputatie als werkgever beïnvloed worden. Employer branding gebeurt onder andere door het hebben van een mooie website, een goede aanwezigheid op social media, het maken van recruitment video’s et cetera. Wij vinden echter dat employer branding begint binnen het bedrijf. De beste indicatie dat het prettig is om bij een bedrijf te werken is namelijk wanneer het personeel tevreden is. En dit heeft niet alleen te maken met het salaris. Ook de werksfeer is hierbij erg belangrijk, net als afwisseling in de werkzaamheden, de verantwoordelijkheid die een werkgever krijgt en de doorgroeimogelijkheden. Het begint dus binnen een bedrijf. Dit kan vervolgens via verschillende kanalen gecommuniceerd worden.

ONZE VOORDELEN

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

Van groot belang

Wanneer een organisatie bekend staat als een fijn bedrijf om voor te werken, zullen er vanzelfsprekend meer mensen reageren als er een vacature online komt te staan.

Dit verhoogt de kansen op een goede match tussen de openstaande vacature en de werkzoekende. Echter is het vinden van nieuwe medewerkers niet de enige reden waarom employer branding belangrijk is. Wanneer een bedrijf fijn is om voor te werken zullen bestaande medewerkers namelijk ook meer tevreden zijn. Talent wordt zo dus behouden, medewerkers gaan gemotiveerder te werk en zijn trotser om bij het bedrijf te werken.

Employer branding in uw bedrijf

Nu bent u natuurlijk benieuwd hoe u employer branding kunt toepassen binnen uw bedrijf? Daar helpt P&O Huys graag bij. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie als goede werkgever bekend komt te staan. Wij bieden training en coaching binnen uw organisatie, en bieden een mogelijkheid om uw bedrijf te tonen aan ons extensieve netwerk. Bovendien kan P&O Huys u ook nog assisteren en andere gebieden van P&O zoals:

 • personeels- en salarisadministratie
 • juridisch advies bij arbeidsconflicten
 • loopbaanbegeleiding en coaching
 • verzuimbegeleiding
 • conflicthantering

Neem contact met ons op

Na het lezen van bovenstaande informatie weet u wat het belang van employer branding voor uw bedrijf is. Neem contact op met P&O Huys om u te laten adviseren over de employer branding van uw organisatie. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw vragen op het gebied van andere P&O zaken. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-7820579, maar u kunt ook mailen naar info@pnohuys.nl. Laat P&O Huys de employer branding van uw organisatie verzorgen, en u staat binnen no-time bekend als de beste werkgever!